6 de agosto de 2009

MAS DE ROQUE CHIVAEl passat dumenge 2 d'agost vam anar a vore el mas dels nostres amics Andres i Pili, que després de molt de temps s'el van reformar i els ha quedat fabulos.
Passarem un dia molt ocupat admirant un paisage que no estem acostumbrats a vore'l, perquè és molt diferent al del Cuartico. La masada de Roque Chiva consta de una vintena de vivendes, totes elles molt deteriorades, ademés dels seus anexos com forns, cellers quadres etc. Està situada dalt de una llometa en la qual les vivendes estan situades a la part de dalt, i els anexos a uns metres mes avall, de manera escalonada, mirant cara al sud, lo que fa que s'ha profite al màxim la llum solar i estiga arraserada dels vents i el mal temps.
També visitarem el mas de Paco i Verònica que el tenen en reformes, ya tenen faena ya, pero els quedarà molt be quan el tinguen acabat, es molt gran i tenen molt de lloc. Desprès de les visites mos vam menjar una paelleta feta en llenya de carrasca que estaba de p... mare. ¡ Paco, Vero depreseta que la pròxima vos toca invitar !

trobareu més informació.
Au, que passeu bon estiuet !

No hay comentarios: